2009年8月12日星期三

My Convocation 200911 Ogos 2009 (Rabu) tarikh yang begitu bermakna buatku, setelah setahun menuntut di IPK tibalah hari yang dinanti-nantikan.

Memang tidak begitu bersedia dengan Majlis Konvokesyen ini, ini kerana setelah melaporkan diri di sekolah pada 3 Julai mulalah sibuk dengan tugasan sebagai seorang guru. Tambahan Dr. Chua perlu saya translatekan disertasi saya dalam Bahasa Inggeris untuk dihantar pada 11 Ogos, jadi setiap malam terpaksalah bermesra dengan kajian saya. Sehinggalah 10 Ogos barulah saya sempat membeli sepasang baju dan kasut yang sesuai untuk konvo saya.

Terima kasih kepada kawan-kawan ku;

En Ajehe, terima kasih yang tidak terhingga kerana mengambil jubah untuk saya, malahan gambar konvo dan sebagainya. Jasamu dikenang. Harap satu hari nanti sampailah giliran saya untuk membalas jasa baik mu.

Juga kepada En Nasir yang sudi mengumpul disertasi kami. Tanpa beliau kami memang tidak dapat RM 1500 itu. Anda akan mendapat pahala atas segala bantuan yang diberi.

Terima kasih kepada Shidah atas nasihat beliau Flower Power telah memakai kasut yang sesuai, boleh berjalan dengan penuh berkeyakinan... tambahan orang yang last naik pentas mestilah slow n steadily.

TQ Siti kerana dalam masa yang begitu suntuk masih tolong Flower Power memakai jubah... Thanks for everything sis.

Kali ini agak kejar masanya untuk balik ke JB hanya sempat mengambil beberapa keping gambar sahaja. Ini kerana H1N1 agak serius di daerah saya, ramai guru yang mengambil MC, jadi Flower Power memang tidak begitu digalakkan untuk mengambil cuti rehat khas yang lama. Maaf kepada kawan-kawan kerana Flower Power tidak dapat hadir bersama dalam Majlis Graduasi Kohort 9. Tapi bagus juga sebagai memberi peluang kepada kawan-kawan untuk naik pentas dan menyanyi. Nasihat saya Pengetua mesti tahu menyanyi. Heeee.....

Terima kasih kepada semua, semoga kawan-kawan berjaya dalam hidup. Jumpa lagi...
TQ Siti
Tanpa sokongan anda, saya tidak mungkin menjejak langkahku di UM
TQ
1 条评论:

Yati Wahab 说...

Siapa lah kita tanpa semua yang sentiasa sabar menyokong kejayaan yang diraih...

tahniah dan it's a very wonderful have a nice lady like u...

till c again someday..somewhere... but for sure we will always meet thru net...